Ahrend Kantoormeubilair
Ahrend werkt veel met Jan Scheffer samen. Hij is een ‘eenmanslegers’. Je geeft Jan een project in handen en hij rondt het probleemloos af. Hij zit overal bovenop en je kunt hem door zijn jarenlange ervaring overal ‘inpassen’. Je hebt er dus verder geen omkijken naar. Dat komt omdat Jan de vaardigheden heeft om zich snel een afdeling ‘eigen’ te maken en er volwaardig mee te draaien.”
Momenteel werken we samen met Jan Scheffer aan een business to business project. Wekelijks staat daarvoor een voortgangsgesprek in de agenda. Maar door de achtergrond, grote praktijkervaring en ruime kennis van hem, heb ik aan twee woorden genoeg in die gesprekken. Dus duren die voortgangsgesprekken vaak niet langer dan een minuutje en soms zijn ze zelfs helemaal niet nodig. Jan heeft het proces gewoon in de vingers en dat werkt snel en effectief.

Netwerk
Door de persoonlijkheid van de consultant regelt de samenwerking met alle betrokken partijen zich vanzelf. De medewerkers van JanScheffer.com zijns erg open en recht door zee. Dat communiceert en werkt gemakkelijk. Bovendien heeft JanScheffer.com door de jaren heen een breed netwerk van contacten opgebouwd. Als opdrachtgever profiteer je daar ook van mee.

Overzicht
Jan Scheffer houdt met gemak meerdere ballen hoog. Hij rent van hot naar her, overigens zonder de kwaliteit van zijn werk uit het oog te verliezen. Dat schrikt sommige mensen af: zo’n man die duizend-en-één dingen tegelijk doet. Dat komt chaotisch op ze over, maar dat is een misvatting. Jan weet heel goed waar hij mee bezig is en houdt te allen tijde het overzicht in zijn werk. En dat levert ons uiteindelijk altijd veel voordeel op.