EVO
We hebben Jan Scheffer ingeschakeld op verschillende vlakken: als docent, adviseur en organisator. Hij was een veelzijdig, logistiek talent en daar maken we graag gebruik van! Bovendien spatte het enthousiasme eraf. Hij betrekt ´de zaal´ daadwerkelijk bij de lesstof en schuwt de discussie met aanwezigen niet. Dat tekent zijn vakmanschap.

Kenner van de praktijk
Dankzij de ruime ervaring van Jan Scheffer, kan hij zich razendsnel verplaatsen in vraagstukken. Bij vragen uit de zaal staat hij nooit met zijn mond vol tanden. Dat komt omdat hij de praktijk tot in de puntjes kent en de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgt. Dat maakt het werken met Jan Scheffer zo prettig. Dankzij zijn no-nonsens aanpak en brede netwerk vindt hij snel oplossingen voor vraagstukken. Daar profiteren wij als opdrachtgever van. Want door zijn netwerk vond hij direct voor onze masterclass logistiek een aantal big shots bereid om mee te werken.

Toegevoegde waarde
Jan maakt veel mensen en bedrijven warm voor zijn filosofie dat logistiek niet puur een service is maar dat het een toegevoegde waarde is van iedere organisatie. Doe je dat goed, dan levert het je dus wat op. Logistiek is dan alles behalve een kostenpost. Dat inzicht draagt Jan Scheffer altijd met verve uit. Hij is een inspiratiebron én een prettig persoon om mee te werken!