Wie is Jan Scheffer
64 jaar en ruim 47 jaar ervaring in procesgericht werken. Met een logistieke achtergrond bij diverse verladers en logistiek dienstverleners in operationele en commerciële functies op de vloer en in directie, is Jan Scheffer ervaringsdeskundig in veel verschillende lijnfuncties en weet dus vanuit eigen ervaring voor welke problemen u staat.

Verder was hij verantwoordelijk voor de Europese distributiecentra van Apple computers, Kodak en Elsevier. In 1991 heeft hij bij Tulip Computers met zijn afdeling de Nederlandse Logistiek Prijs gewonnen. Daarnaast is hij 6 jaar actief geweest in het bestuur van de VLM waarvan enkele jaren als voorzitter. Sinds 2003 werkt hij als zelfstandig adviseur. De eerste 5 jaar gericht op duurzame logistiek, en sinds 2008 gespecialiseerd in procesmatig werken in de gezondheidszorg. In die tijd is hij vaste dagvoorzitter geweest van het Zorgvisie congres "Dag van de Zorglogistiek", schrijft hij regelmatig blogs voor Skipr, en heeft Jan Scheffer tal van zorgorganisaties (cure en care) geadviseerd omtrent samenwerken in ketens en netwerken. Verder is hij lid van diverse besturen en commissies in binnen- en buitenland.
Prijzen
Stacks Image 318
Greenflow is winnaar Keten Award 2018. Innovatief concept voor Boomkwekerijen in regio Boskoop. Ontwerp van Concept door Jan Scheffer.
Stacks Image 315
Het C6 concept werd in deze verkiezing 2e. Conceptidee van Jan Scheffer. Ontwerp en uitwerking door Pieter Vlot (Rivas), Jeroen Koudijs (King), Jan Scheffer
Stacks Image 307
Nederlandse Logistiek Prijs 1990 voor de samenwerking tussen Intexo en Tulip Computers. Jan Scheffer was, vanuit Tulip, verantwoordelijk voor deze samenwerking.
Raadhuisplein 30 - 5683 EA Best - 0654-937569 - jan@janscheffer.com
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver